Przepyszne Warsztaty!

Było ciekawie, smakowicie i słodko

Po prostu MIODZIO!

Nasi młodzi naukowcy odkrywali nowe połączenia znanych smaków. Dowiedzieli się, które płatki są najzdrowsze i co robić, by nie marnować jedzenia. Na koniec stworzyli desery oparte o miód. No i dowiedzieli się, że ten przysmak wyprodukowały pszczoły w pasiece Jastrzębskiej Spółki Węglowej. 

Na warsztatach Kopalni Wiedzy JSW dzieci przygotowały pyszności pod okiem Mistrza Kuchni Michała Bałazego.

Zobaczcie, jak było… palce lizać

Zobacz podobne

Kochani Młodzi Naukowcy i Opiekunowie!

Czytaj

NIESPODZIANKA!

Pamiętacie ulubiony przysmak Kubusia Puchatka?

Czytaj

UWAGA! UWAGA!

DO WYGRANIA DWA BILETY DO ENERGYLANDII!

Czytaj

To były warsztaty!

Podczas ostatnich zajęć z naszymi cudownymi popularyzatorami nauki dr Łukaszem Chajcem i dr Asią Foryś.

Czytaj

Ostatnie letnie zabawy

Nasi młodzi przyjaciele z Pszczyny zaprosili nas na iście atrakcyjne popołudnie.

Czytaj